Aanbouw en verbouw

Als bouwbedrijf verzorgen wij naast nieuwbouw ook aanbouw en verbouw. Overweegt u een dakkapel of dakraam te plaatsen? Denkt u aan serrebouw? Of wilt u liever uw badkamer verbouwen? Voor alle klussen staan wij als bouwbedrijf voor u klaar. Van timmerman tot metselaar. Wij adviseren u over uw aanbouw of verbouw, zodat u kunt uitkijken naar een mooi resultaat.

Starten met de aanbouw of verbouwing

Als aannemer starten wij de aanbouw of verbouw met het ontwerp. Met ons 3D-programma maken wij direct inzichtelijk wat het eindresultaat van de aanbouw of verbouwing wordt. Dit is ook erg nuttig; een eventuele aanpassing realiseren wij eenvoudig.
Vervolgens starten wij de voorbereiding. De timmerman, stucadoor, tegelzetter of wie ook nodig is; wij organiseren het juiste team. Met een goede, strakke planning leveren alle partijen hun aandeel en loopt alles soepel in elkaar over. Als aannemer bewaken wij de gang van zaken van begin tot eind.
Na de werkvoorbereiding starten we met de daadwerkelijke uitvoering van uw project en binnen de afgesproken tijd geniet u van uw aanbouw of verbouw.

Uw aanbouw start onder het genot van een kop koffie

Uw wensen, eisen en budget zijn de basis voor de aanbouw of verbouwing. Wij geven u bouwadvies en denken met u mee over duurzame oplossingen en materialen. Ook adviseren wij u over de regels en vergunningen. Maak eens een afspraak met ons voor een ori├źnterend gesprek. De koffie staat voor u klaar.

Naast aanbouw en verbouw doen wij ook nieuwbouw, onderhoud en andere werkzaamheden. Klik op de desbetreffende diensten voor meer informatie. Aannemer Peter van Beek staat voor u klaar.