Over aannemer Peter van Beek

In 1980 leverde hij zijn eerste kozijnen af bij de klant. Door de vele opdrachten besloot Van Beek zijn kunsten als timmerman serieus aan te pakken. Ruim 30 jaar later is aannemer Peter van Beek een bloeiend bouwbedrijf, maar die ook nog bekend staat als de plaatselijke timmerman.

Aannemer Peter van Beek is een begrip in Bennekom en de omliggende gemeenten. Met twee vennoten en een team van vier bekwame vakmensen begeleidt het bouwbedrijf elk project van begin tot eind: ontwerp, voorbereiding en uitvoering. De projecten zijn heel divers; van nieuwbouw tot aanbouw en restauratie.

Het bouwbedrijf timmert en metselt zelf, plaatst staalconstructies en nog meer. Daarnaast bent u bij aannemer Peter van Beek ook aan het juiste adres voor het stucwerk, tegelwerk en andere bijkomende werkzaamheden. Waar het bouwbedrijf zelf de kennis ontbeert, is er een vaste kring van ondernemers en zzp’ers voor sommige specialistische werkzaamheden. Met een goede planning en een juiste afstemming van de werkzaamheden zorgt aannemer Peter van Beek ervoor dat elk project tot een goed einde wordt gebracht.

Het bouwbedrijf is ook vooruitstrevend. Voor alle klanten is het mogelijk om hun project van tevoren te zien. Met hun digitale tekenprogramma presenteert aannemer Peter van Beek elk project in 3D, met de juiste maatvoering en in kleur. De klant krijgt direct een duidelijke impressie. De enthousiaste reacties verraden dat deze mogelijkheid erg nuttig is.

Neem contact op met aannemer Peter van Beek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.