Nieuwbouw

Aannemer Peter van Beek bouwt al meer dan dertig jaar de mooiste timmer- en bouwprojecten. Daartoe behoort zeker nieuwbouw. Met ons team begeleiden wij u van begin tot eind; van ontwerp tot uitvoering. Bovendien heeft u van tevoren al een duidelijke impressie van het project door ons 3D-tekenpgrogramma.

Van ontwerp tot uitvoering

In de eerste fase van de nieuwbouw maakt u uw wensen kenbaar en tekenen wij het ontwerp in ons 3D-programma. Met de juiste maatvoering en kleuren krijgt u direct een duidelijke impressie van het eindresultaat. Maar daarnaast biedt het tekenprogramma ook de mogelijkheid om eventuele aanpassingen makkelijk te realiseren.

Vanuit het ontwerp gaan we naar de werkvoorbereiding. Veel werkzaamheden doen wij zelf uitvoeren, zoals timmeren, metselen, stucen, staalconstructies plaatsen en nog meer. Waar wij zelf niet de kennis voor in huis hebben, schakelen wij onze vaste kring van deskundige ondernemers en zzp’ers in. Met een goede organisatie en uitgekiende planning leveren alle partijen hun aandeel en loopt alles soepel in elkaar over. Als aannemer bewaken wij de voortgang. Voor u zijn wij het centrale aanspreekpunt en overleggen wij met u over het project.

Na de werkvoorbereiding starten we met de daadwerkelijke uitvoering van de nieuwbouw en binnen de afgesproken deadline staat uw project in beeld daadwerkelijk voor u.

Nieuwbouw; van schuur bouwen tot eigen huis bouwen

Voor ons als bouwbedrijf is geen enkele klus te groot. Van het bouwen van een schuur tot aan het bouwen van een eigen huis of loods. Wij staanvoor u klaar. Het Binnenveld telt verschillende huizen, loodsen, schuren en stallen die door ons gebouwd zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij nieuwbouw? Neem dan contact met ons op. Naast nieuwbouw doen wij ook aanbouw en verbouw, onderhoud en andere werkzaamheden.